Vores historie
Southern Grill slog dørene op I 1975 af Wing Sang Lam.
Mine forældre kom til Danmark i starten af 70èrne . Min far var uddannet kok og da den nu afdøde Mærsk Mc-Kinney Møller som dengang havde kontorer i Hong Kong søgte en privatkok, kom mine forældre til Danmark hvor de boede og arbejdede i Hr. Møllers hjem i Hellerup.
Efter nogle gode År hos Hr. Møller overtog mine forældre en grillbar på Stefansgade hvorefter de i 1975 flyttede til Amager, og åbnede Southern grill i Elbagade.
Danmarks første Kentucky Fried Chicken havde faktisk lokalerne i Southern grill i 60èrne.
I 1995 overtog jeg så grillen. Jeg havde jo gået nede i grillen og spist grillmad siden jeg var lille, så jeg fandt jo med tiden ud af hvordan grillmad smager bedst og hvordan jeg kunne udvikle. Vi begyndte sidenhen at bringe mad ud, som vores søde kunder fra dag 1 tog godt imod.
Vi begyndte også med at lave sushi som også er blevet en stor succes. Derefter fik vi også Bubbletea på menuen.
Southern grill er idag kendt for at lave god mad, effektiv kundebetjening og hurtig levering.